Privéchef in Nijmegen – Chef aan huis voor heel Nederland
Mijn naam is Dante Montaño en ik ben geboren in Peru.
In 2020 besloot ik een andere passie te volgen: koken.
In 2022 verhuisde ik naar Nederland. Ik werkte in verschillende keukens, waaronder Bistrobar Berlin (Bib Gourmand, Nijmegen). Hoewel het verhuizen van Peru naar Nederland een overgangsperiode was, hielp het me om te landen en het Nederlandse culinaire landschap te leren kennen.
Met deze ervaring en kennis besloot ik te doen waar ik het meest enthousiast van wordt, namelijk het zelf ontwikkelen van recepten. Hierbij kan ik mijn creativiteit kwijt en constant experimenteren met nieuwe technieken, ingrediënten en smaakcombinaties. Sindsdien volg ik dan ook mijn eigen pad als privéchef in Nederland en bied ik onder andere exclusieve gastronomische ervaringen aan huis.
Maatwerk koken met focus op het product
Ik streef naar een persoonlijke, creatieve keuken met duidelijke en specifieke smaken van elk product.
Ik werk als privéchef voor op maat gemaakte privé diners, bedrijfsevenementen, pop-ups, gastronomische wijn- en spijscombinaties en meer.
Elke ervaring is uniek en wordt op maat ontworpen, afgestemd op de gelegenheid, de omgeving en vooral de mensen.
In de keuken heb ik een technische, nieuwsgierige aanpak met veel respect voor het product.
Ik haal inspiratie uit de veelzijdigheid en het potentieel van ingrediënten bij het ontwerpen van een gerecht. Ik hou van balans, diepe smaken en het contrast dat één enkel ingrediënt kan bieden.
Op zoek naar een privéchef in Nederland voor een exclusieve culinaire ervaring?
Ik help je graag een onvergetelijk moment te creëren, op maat gemaakt voor jou en je gasten.