Mijn naam is Dante Montaño. Ik kom uit Peru, waar ik ben opgeleid als ingenieur in de voedingsindustrie. In 2020 besloot ik mijn andere passie te volgen en verhuisde ik naar Barcelona voor de opleiding Gastronomie aan het Culinary Institute of Barcelona. Gepassioneerd door de veelzijdigheid die de keuken biedt en het kunnen bieden van een unieke beleving aan gasten. Tijdens de periode dat ik in Barcelona woonde heb ik gewerkt in verschillende restaurants, waaronder Bardeni, Suculent en Cal'en ric (1 Michelinster). In 2022 ben ik naar Nederland verhuisd waar ik in verschillende restaurants heb gewerkt. Ik besloot datgene te doen waar ik het meest enthousiast van word: recepten ontwikkelen, in de keuken staan en mijn creativiteit in gerechten verwerken. Dat maakte dat ik begon om te werken als privé chef / kok-aan-huis.
Ik heb verschillende evenementen mogen doen, zoals privé diners bij mensen thuis, pop-up diners in restaurants, catering, wijnproeverijen en zakelijke diners.
Een privé diner thuis, een evenement, bruiloft, feest, zakelijke lunch? Ik denk graag met je mee!